ΕΞΑΡΧΟΥ, ΒΑΣΙΑ - ΔΟΥΡΑΜΠΕΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ - ΔΑΔΟΥΚΗ, ΑΝΝΥ

ΕΞΑΡΧΟΥ, ΒΑΣΙΑ - ΔΟΥΡΑΜΠΕΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ - ΔΑΔΟΥΚΗ, ΑΝΝΥ

Η Βάσια Εξάρχου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1979. Σπούδασε αρχιτεκτονική στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Στην ίδια σχολή, στην κατεύθυνση του μεταπτυχιακού προγράμματος «Σχεδιασμός-Χώρος-Πολιτισμός», μελέτησε τη σχέση αρχιτεκτονικής και κινηματογράφου. Εργάζεται ως αρχιτέκτονας μηχανικός, ενώ έχει συμμετάσχει στη σκηνογραφική επιμέλεια θεατρικών παραστάσεων και κινηματογραφικών ταινιών. Ο κύκλος των Κυκλάδων είναι το πρώτο βιβλίο της για παιδιά. Από τις εκδόσεις Κέδρος κυκλοφορεί ήδη το πρώτο βιβλίο της για ενήλικες. Της αρέσει να κολυμπάει και να διαβάζει βιβλία στις παραλίες των Κυκλάδων. Φωτογραφίζει ασταμάτητα στα νησιά και φτιάχνει ευφάνταστα κολάζ!

Ο Δημήτρης Δουράμπεης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1977. Σπούδασε αρχιτεκτονική στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Εργάζεται ως αρχιτέκτονας μηχανικός. Του αρέσουν οι περιπέτειες στους χωματόδρομους των Κυκλάδων και οι βουτιές από τα βράχια. Φτιάχνει μεγάλα κάστρα στην άμμο, σκιτσάρει ανθρωπόμορφα ζώα και τοπία με γραμμοσκιές!

Η Άννυ Δαδούκη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1979. Σπούδασε γραφιστική στη Σχολή Γραφικών Τεχνών και Καλλιτεχνικών Σπουδών. Εργάζεται ως γραφίστρια στον τομέα της διαφήμισης. Της αρέσει να ανεβαίνει στα βουνά και στα κάστρα των Κυκλάδων και να απολαμβάνει το ηλιοβασίλεμα. Ζωγραφίζει με έντονα χρώματα, σχεδιάζει με πρωτότυπες γραμματοσειρές και φτιάχνει χάρτες ειδικά για παιδιά!