ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ (κριτικός γεύσης)

Η καριέρα του Επίκουρου ως κριτικού εστιατορίων ξεκίνησε το 1992 στην οικονομική εφημερίδα Κέρδος, συνεχίστηκε στο View της Καθημερινής, πέρασε ένα φεγγάρι από το CityPressκαι τώρα ανθεί στο περιοδικό Ε της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας και στο ειδικό ένθετο Gourmet. OΕπίκουρος συνεργάζεται με τα περιοδικά Bazaar, όπου είναι υπεύθυνος των σελίδων γαστρονομίας, Status, WineExperienceκαι Cogito, ενώ έχει συνεργαστεί και με τα περιοδικά Ευ Ζην, Αγορά, Nextκαι Men. Σε συνεργασία με τη Νίνα Μπενρουμπή έχει συγγράψει το βιβλίο Γεύσεις από σεφαραδίτικη Θεσσαλονίκη (εκδόσεις Φυτράκη).