Λέσχες ανάγνωσης

Τρεις Λέσχες Ανάγνωσης στο πατάρι του Κέδρου – 3η χρονιά!

Η χαρά της ανάγνωσης διπλασιάζεται όταν τη μοιράζεσαι!

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά λειτουργούν οι Λέσχες Ανάγνωσης των εκδόσεων Κέδρος. Συναντιόμαστε και συζητάμε για την αναγνωστική εμπειρία, παρουσία, πολλές φορές, των ίδιων των συγγραφέων. Κάθε τρίτη Τετάρτη του μήνα πραγματοποιείται η συνάντηση της Λέσχης αστυνομικού μυθιστορήματος με τον Δημήτρη Μαμαλούκα και κάθε τελευταία Τετάρτη του μήνα της Λέσχης πεζογραφίας με τη Βιβή Γεωργαντοπούλου, ενώ κάθε δεύτερο Σάββατο του μήνα της Λέσχης Ανάγνωσης παιδικού βιβλίου, που απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς και γονείς, με τη Γεωργία Μουντζούρη.

Υπεύθυνος Λεσχών: Γιώργος Ξενάριος

Το πρόγραμμα συναντήσεων:
Κάθε δεύτερο Σάββατο του μήνα: Παιδικό βιβλίο, για εκπαιδευτικούς προσχολικής και πρωτοσχολικής ηλικίας και γονείς, με τη Γεωργία Μουντζούρη. (Επόμενη συνάντηση: Σάββατο 11 Νοεμβρίου, 12 μ.μ. Θα συζητηθούν τα ''30+1 βιβλιοπαιχνιδίσματα. 'Ενα για κάθε μέρα του μήνα'' της Παναγιώτας Στρίκου-Τομοπούλου (παρουσία της συγγραφέως).

Κάθε τρίτη Τετάρτη του μήνα: Αστυνομικό μυθιστόρημα, με τον Δημήτρη Μαμαλούκα. (Επόμενη συνάντηση, Τετάρτη 15 Νοεμβρίου, 7 μ.μ.  Θα συζητηθεί το Μαπούτσε του Καρύλ Φερέ.

Κάθε τελευταία Τετάρτη του μήνα: Πεζογραφία, με τη Βιβή Γεωργαντοπούλου. (Επόμενη συνάντηση:Τετάρτη 29 Νοεμβρίου, 7 μ.μ.: Θα συζητηθεί το Στόουνερ του Τζον Γουίλιαμς)

 


Οι συναντήσεις θα γίνονται στο πατάρι του βιβλιοπωλείου του Κέδρου, στο χώρο του αρχείου. Γ. Γενναδίου 3, Αθήνα.
http://www.kedros.gr/menu.php?menu_id=12

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.
Πληροφορίες-δηλώσεις συμμετοχής στο 210 3809712.
Επιστροφή