«ΠασΠορτ - Μία αληθινή περιπέτεια»

Μία χειροποίητη, site specific performance που σημείωσε μεγάλη επιτυχία την Άνοιξη που πρωτοπαρουσιάστηκε, δημιούργησε αίσθηση με την πρωτοτυπία και τη διεισδυτικότητά της και κέρδισε σπουδαίες κριτικές, συνεχίζει την πορεία της από τις 30 Σεπτεμβρίου 2023, στο Άσυλο Ανιάτων στην Κυψέλη

Προπώληση: https://www.ticketservices.gr/event/pas-port

“…Το ονομάζουν site specific performance και αυτή τη στιγμή είναι ότι πιο αληθινό μπορείς να βρεις που να θυμίζει θεατρική παράσταση, να είναι πολλά περισσότερα και να μιλά με τόση καθαρότητα για το τι σημαίνει επιζήσασα από τον καρκίνο του μαστού…” 
Δημήτρης Πάντσος, Popaganda

“…η κάθε είσοδος και έξοδος στα δωμάτια είναι σαν μια κατάβαση σε έναν προσωρινό σκοτεινό κόσμο και μια ανάβαση στη ζωή, οι φάσεις από τη διάγνωση μέχρι το ελπιδοφόρο τέλος που όλοι προσδοκούν…” 
Αργυρώ Μποζώνη, LIFO

“Το «ΠασΠορτ - Μια αληθινή περιπέτεια» δεν είναι απλά μια παράσταση που επιχειρεί να μας κάνει να συμφιλιωθούμε με τον φόβο μιας ανίατης άλλοτε, κοινής πλέον και αντιμετωπίσιμης -αν έχεις τύχη- ασθένειας, αλλά η πρόσκληση σε ένα γενναιόδωρο ταξίδι πνοής, για να ανακαλύψουμε και να προχωρήσουμε στη ζωή.” 
Ιωάννα Σωτήρχου ΕΦ.ΣΥΝ.

“... μια συνταρακτική παράσταση που παρακολούθησα στο Άσυλο Ανιάτων στην Κυψέλη. Έγραψα «παράσταση» αλλά ακόμα ψάχνω τη σωστή λέξη. Όχι «παράσταση». Ήταν ένα σοκ. Παρακολούθησα ένα σοκ! Ακραίας ευφυΐας, έμπνευσης, χαστούκι, χάδι, προσκύνημα. Το βιβλίο ΠασΠορτ της Ελεονώρας Σουρλάγκα έσταξε έμπνευση στην θεατρική ομάδα ΜΙΚΡΟΣ ΝΟΤΟΣ. Τι ένωση ταλέντων!...” 
Ρέα Βιτάλη, δημοσιογράφος

.
Επιστροφή